Ontdek onze food vendors

De Holy Food Market is een must-see voor bezoekers van Gent! In onze food hall ontdekt u smaken van over de hele wereld in het historisch centrum van Gent. Met de monumenten uit de Vlaamse geschiedenis binnen handbereik kunt u hier genieten van de Europese, Aziatische, Afrikaanse en Amerikaanse keukens.

Een perfecte gelegenheid om culinair te genieten tijdens een heerlijk weekend in Gent. Wij hopen u te mogen verwelkomen om onze gerechten, snacks en dranken te proberen en de sfeer in de Holy Food Market te proeven.

1. Malar's

Ontdek de smaakcultuur van de Maleisische keuken bij Malar’s. Volgens recepten, recht vanuit Maleisië, worden al de authentieke Aziatische gerechten klaargemaakt en geserveerd met passie.

Vind Malar's op Facebook

2. Magnum Pleasure Store

Creëer jouw eigen guilty pleasure in de Magnum Pleasure Store en stel zelf jouw favoriete magnum samen. Een fruitige toets, een krokant nootje of gewoonweg smelten voor chocolade? De keuze is aan jou.

Vind de Magnum Pleasure Store op Facebook

3. Komatsu

Komatsu is een ander concept van de gebroeders Leys. Deze Japanse tapas- en sushibar wordt gedefinieerd door de versheid, kwaliteit en het smaakvolle minimalisme van de Japanse keuken. Chefkok Komatsu heeft zijn opleiding in Japan genoten en daarna voortgezet in wereldbekende restaurants. U gaat versteld staan van de verfijnheid en innovatieve smaken van zijn gerechten. In Gent heeft Komatsu geen gelijke!

Vind Komatsu Sushi Bar op Facebook

4. L'Arrosticino

L'Arrosticino laat u genieten van minder bekende Italiaanse streken zoals Abruzzo (vooral bekend van de wijn) en Rome, de eeuwige stad: bijvoorbeeld arrosticino en porchetta. Dit unieke concept combineert vakmanschap, passie, grootse smaken en professionaliteit.

Vind L'Arrosticino op Facebook

5. Taste of Peace

Taste of Peace heeft Flower Power (of Power Flower, indien u wenst) als uitgangspunt genomen om u via pure passie en superverse ingrediënten te betoveren.

Vind The Taste of Peace op Facebook

6. Taberna Lisboa

Taberna Lisboa brengt de keuken van Portugal dichterbij. De tapas die u hier vindt voeren u naar warmere streken waar ontspannen mensen volop van het leven genieten!

Vind Taberna Lisboa op Facebook

7. Sea Me

Sea Me valt onder de "Fleur de Lys" vlag van de gebroeders Leys en serveert in een ontspannen sfeer wijn en oesters. U heeft de keuze uit zowel Vlaamse klassiekers-met-een-twist als internationaal geïnspireerde gerechten.

Vind Sea Me op Facebook

8. Holy Sound

Blijf op de juiste golflengte: een van de meest populaire Belgische radiozenders komt hier de meeste hippe tunes draaien.

9. Divine Pasta

Een recente toevoeging aan Holy Food Market's opstelling van culinaire hoogvliegers. Divine Pasta biedt u de beste pasta van Gent. U kunt zelf uw pasta samenstellen om zo uw perfecte gerecht te vinden!

Vind Divine Pasta op Facebook

10. Bubba Kroketten

Bubba maakt artisanale kroketten met verse ingredienten. Het groot assortiment aan ambachtelijk gemaakte en zeer uitzonderlijke kroketten zullen u verrassen.

Vind Bubba Kroketten op Facebook

11. Maharaza

De bestemming in Gent voor high-end Bombay-style gerechten. Innovatief en modern Indisch waar u iedere dag van kan genieten.

12. Iovine's

Iovine's serveert pizza's met verse ingredienten en smaakvol, huisgemaakt deeg! Het vakmanschap van de chef en de superieure ingredienten maken onze pizza's de beste van Gent!

Vind Iovine's op Facebook

13. Marussia

Marussia brengt de smaken van de Russisch-Kazachse steppe naar Gent! De Russische cultuur staat bekend om onder meer haar kaviaargerechten. Schotels met een traditioneel Russische inslag laten u uitgebreid genieten van deze wereldkeuken.

Vind Marussia op Facebook

14. Meatless

Dit hamburger concept, met trots recent toegevoegd aan de Holy Food Market, brengt gezonde en zeer smakelijke vegiburgers naar het centrum van Gent. Probeer onze vegiburgers en laat u compleet verrassen!

15. Holy Bar

Holy Bar bevindt zich midden in de Holy Food Market. Hier kunt u van uw hapjes genieten terwijl u een glas champagne drinkt, onze uitgebreide bierenkaart probeert of de inventieve smaak van een nieuwe cocktail bewondert. Voor degenen onder ons die nuchter willen of moeten blijven is er veel aandacht besteed aan klassieke en hippe frisdranken zodat niemand iets tekort zal komen.

16. Cuberdon's

Cuberdon's "neuzekes" kunnen in een Gentse gelegenheid natuurlijk niet ontbreken! Deze wereldbekende (in Oost-Vlaanderen) traditioneel Gentse lekkernij van Carl Demeestere zullen u laten proeven van een stukje geschiedenis.

17. Holy Shop

In de Holy Shop kunt u onze speciale aanbiedingen vinden: lekkernijen om mee naar huis te nemen en daar van te genieten. Holy Water Gin bijvoorbeeld, een speciale gin die mede ontwikkeld is door onze Food Manager, Ladislas Leys.

18. Private Events

Private Event Space - Holy Food Market biedt de gelegenheid om uw private events te hosten. Wij kunnen uw events op de eerste verdieping (H-Club), waar men van een schitterend uitzicht over de hele Food Hall kan genieten, voor u organiseren en uiteraard de heerlijke hapjes and overvloedige drankjes regelen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Openingstijden:

Restaurants
Maandag t/m vrijdag: van 11:00 tot 22:00 uur *
Weekends: van 11:00 tot 23:00 uur *
* Check de tijden op Facebook: sommige van onze entrepreneurs zijn van 15:00 tot 18:00 uur gesloten

Holy Bar open tot na 23:00