The Food Manager

Als conceptontwikkelaar ben ik voortdurend op zoek naar ideeën die mensen van hun sokken blazen.
Ik heb een gedreven passie voor interieur en werk totaalconcepten uit voor verschillende klanten, veelal restaurants. Nu waag ik zelf de sprong en start ik mijn eigen project op in Gent, de stad van de foodies.

Holy Food Market is mijn nieuwe geesteskind. Het is een overdekte eetmarkt, waarvoor de Baudelokapel volledig verbouwd werd tot een hippe markthal met vijftien internationaal getinte eetstanden.

De eerste verdieping is iets exclusiever, met een club voor een internationaal publiek. Twee jaar heb ik voor Holy Food Market inspiratie gezocht in Europa, de VS en Azië. Nieuwe grenzen aftasten schrikt me allesbehalve af, het daagt me juist uit. Die bevlogenheid voor nieuwe ervaringen leidt geregeld tot een zeer strakke agenda. Tijd is een cruciaal element in mijn leven. Ik hoop iedereen te mogen verwelkomen in 's werelds eerste Food Market in een kapel uit de 16 de eeuw.